Telefoon verkopen bij GSMloket.nl

Oude telefoon inleveren voor geld!

Telefoon verkopen bij GSMloket.nl

GSMLoket.nl is een website van het Nederlandse bedrijf Ecowave B.V. Het bedrijf is gevestigd in Sittard. Ecowave B.V. streeft naar het ontwikkelen en aanbieden van innovatieve oplossingen met betrekking tot telecomproducten, met als doel om bewust met het milieu om te gaan en dus te voorkomen dat nog goed functionerende toestellen bij het grofvuil terecht komen. Ook wordt er meegedaan aan allerlei projecten, waarvan de opbrengsten naar goede doelen gaan. Verder heeft Ecowave B.V. verschillende (grote) partners binnen de telecombranche waarmee zij samenwerkt. Dit kan soms tot mooie voordelen voor de klant leiden!


Bekijk je waarde bij GSMloket.nl

Hoe werkt het?

Op GSMLoket.nl is de verkoop van je toestel zo geregeld. Nadat je hebt aangegeven welk toestel je wilt verkopen, volgt de test, bestaande uit een aantal vragen over de staat waarin je toestel verkeerd. Als je deze vragen beantwoord hebt, krijg je direct de prijs te zien die er voor jouw toestel geboden wordt. Vervolgens vul je je persoonlijke gegevens in en bevestig je de deal. Klaar!

Verzending bij GSMloket

Je kunt je toestel verzenden via Kiala of via PostNL. Als je voor Kiala kiest, is de verzending gratis en tevens verzekert tot een bedrag van €500,-. Ook ontvang je een track & trace nummer, zodat je je verzonden pakketje in de gaten kunt houden. Ook via PostNL kun je je toestel gratis verzenden, door deze te adresseren aan het antwoordnummer van GSMLoket. Je toestel is dan echter niet verzekerd en ook ontvang je geen track & trace nummer. Als je het pakketje aangetekend verstuurd, kun je hier wel gebruik maken. In dat geval is de verzending echter niet gratis.

Supersnelle uitbetaling

GSMLoket betaalt je supersnel. Binnen 24 uur na ontvangst en verwerking van je toestel wordt het geld al op je rekening overgemaakt!

Marktleider

GSMLoket is één van de grotere spelers op de markt. Zo’n status krijg je echter niet zomaar. Het is dan ook een erg betrouwbaar bedrijf met een goede service.

Klanttevredenheid

Klanten van GSMLoket zijn zeer tevreden. Dit blijkt dan ook wel uit de klantenbeoordeling: een 9,4!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *