Nu je oude telefoon inleveren bij Zonzoo

Oude telefoon inleveren voor geld!

Nu je oude telefoon inleveren bij Zonzoo

Zonzoo is een bedrijf dat is opgericht in 2001 en al jaren een betrouwbaar bedrijf is voor het inleveren van oude telefoons. Het is inmiddels al actief in 9 Europese landen en heeft al een aardige dominantie op de Europese markt.

Bekijk je waarde bij Zonzoo.nl

Wat zijn de vergoedingen van je oude telefoon bij Zonzoo?

De vergoedingen bij Zonzoo liggen op ongeveer het zelfde niveau als bij de andere aanbieders. Maar bij de bij de nieuwere telefoons kunnen de verschillen oplopen tot ongeveer €50. Bij de oudere toestellen is dit verschil te verwaarlozen en maakt het in principe niet zozeer uit bij welke aanbieder je kijkt. Dan kun je met een gerust hart kiezen voor Zonzoo.

Goed voor het milieu

Zonzoo heeft een samenwerking met Greenwire Worldwide Ltd. Het is een specialist en een van de marktleiders op het gebied van verwerken en elektronische apparatuur. De visie van Greenwire Worldwide Ltd is dan ook het recyclen van mobiele telefoons op een maatschappelijke verantwoorde manier.
Bij Zonzoo wordt 5% van de marge per telefoon overgemaakt naar een goed doel, je draagt dus vanzelf bij aan het milieu.

Opsturen? Zonzoo komt je oude telefoon halen!

Bij Zonzoo hoef je je oude telefoon niet op te sturen. Ze komen je oude telefoon gewoon ophalen. Dit is geheel gratis en wordt verzorgt door een GLS koerier. Je kunt ook nog eens laten doorgeven of ze thuis moeten langskomen of op je kantoor. De ophaaldatum kun je tijdens de verkoopprocedure kiezen.
Hoe werken de betalingen?
De betalingen bij Zonzoo zijn meestal snel en eenvoudig. Zodra er blijkt dat je telefoon voldoet aan de algemene voorwaarden wordt de uitbetaling uitgevoerd. De algemene voorwaarden zijn dat het toestel werkt en dat er weinig tot geen krassen aanwezig zijn. Gebruikers schade is bij ongeveer elke telefoon aanwezig, alleen dient dit niet extreem te zijn.

One Comment

Join the conversation and post a comment.

 1. Rijk van Dusschoten

  geachte heer/mevrouw,

  ik wil graag mijn Samsung Galaxy S1 en een blackberry Bold 9900 aan u verkopen.
  Kunt u mij laten weten of u hierin interesse hebt.

  mvrgr,

  Rijk van Dusschoten
  033-7520691

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *