Telefoon inleveren bij Topdollarmobile

Oude telefoon inleveren voor geld!

Telefoon inleveren bij Topdollarmobile

Let op, Topdollarmobile is niet meer actief in Nederland!

Topdollarmobile is onderdeel van de wereldwijd bekende organisatie GY Telecom BV en heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de sector. Het is één van de topbedrijven als het gaat om het inleveren van oude mobiele telefoons. Topdollarmobile betaald zijn klanten niet alleen voor het inleveren van hun oude telefoon, maar sponsort daarmee ook nog eens een goed doel. Topdollarmobile is uiterst betrouwbaar en biedt zijn klanten de hoogste prijzen in de branche!

Je oude mobiel inleveren
Via de website doorloop je een simpel stappenplan waarin je aangeeft dat je jouw telefoon wil inleveren. Je geeft aan in wat voor staat de telefoon is en krijgt direct te zien wat jouw telefoon waard is. Na het invullen en bevestigen van je gegevens wordt de bestelling geplaatst.

Gratis verzenden
Op het moment dat jouw aanvraag binnenkomt bij Topdollarmobile krijg je een Trade Pack thuisgestuurd. Het Trade Pack bevat uitgebreide verzendinstructies en een retourenvelop met beschermlaag om je telefoon in op te sturen. Bij Topdollarmobile heb je zelf geen kosten aan het verzenden van je telefoon inleveren.

Snelle betaling
Topdollarmobile heeft een snelle en betrouwbare service. Ze garanderen dat het door hen te betalen bedrag binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw oude telefoon wordt overgemaakt op je bankrekening.

Goed voor het milieu
Wanneer jouw telefoon niet meer goed functioneert, wordt hij naar een gespecialiseerd bedrijf gestuurd. Daar halen ze de gevaarlijke deeltjes uit de telefoon om het milieu er tegen te beschermen. Je oude telefoon wordt vervolgens gerecycled.

Steun een goed doel
Topdollarmobile doneert een deel van de waarde van iedere gerecyclede telefoon aan World Vision. World Vision helpt wereldwijd in 72 landen om de oorzaken van armoede tegen te gaan. Topdollarmobile levert ook nog eens een financiële bijdrage aan het opzetten van scholen in China.

 

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. Bart van Buuren

    de op de site staat deze mededeling: Beste klant, Bedankt voor uw aanhoudende steun. Tot onze grote spijt delen wij u mee dat http://www.TopDollarMobile.nl zijn werkzaamheden stop zet per [03/03/2014]. Stuur ons alstublieft geen telefoons meer toe, TopDollarMobile.nl is niet verplicht om deze orders te verwerken. Indien u een groothandel/bedrijf bent of een algemene vraag heeft neem dan contact op met ons via enquiry@topdollarmobile.nl of bel naar (0)20 60 07 605

    dus mischien is het handig om deze site van de site af te halen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *