Lever je oude telefoon in bij Cash4Mobile

Oude telefoon inleveren voor geld!

Oude telefoon inleveren voor geld bij Cash4Mobile

Wil je geld voor je oude mobiel? Het is mogelijk om je oude telefoon inleveren bij Cash4Mobile. Cash4mobile is een groot bedrijf welke betrouwbare indruk achterlaat bij het inleveren van je oude telefoon.

Niet alleen kun je bij Cash4Mobile je oude telefoon inleveren maar ook andere verouderde elektronische apparatuur. Cash4Mobile heeft zich gevestigd in Nederland, Belgie, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

 

Meerdere oudere apparatuur inleveren in plaats van alleen je oude telefoon

Het grote voordeel bij Cash4Mobile is dat je ook andere verouderde elektronische apparatuur kunt inleveren, dan alleen je oude telefoon. Zo kun je bijvoorbeeld je oude Ipad, Itouch en Ipod inleveren.

 

Oude telefoon inleveren? Een leuke vergoeding!

Cash4Mobile geeft een leuke vergoeding voor je oude telefoon inleveren. Dit zeker als we kijken naar de concurrentie, dan geeft Cash4Mobile vaak een gelijkwaardige of hogere prijs terug voor je oude telefoon inleveren.

 

Belang voor het milieu

Voor iemand die zich zorgen maakt over het milieu ben je bij Cash4Mobile aan het juiste adres. Zij zorgen er namelijk voor dat er een nieuwe eigenaar wordt gevonden voor de oude mobiel. De oude telefoons worden meestal weer verkocht in de ontwikkelingslanden, waar ze dit handig kunnen gebruiken.

 

Steun het goede doel

Waar Cash4Mobile ook in uitblinkt is de unieke optie om aan te geven hoeveel geld er gestort wordt aan het goede doel. Het percentage van het bedrag kun je kiezen en dit kan zelfs oplopen tot 100%. Wil je een goed doel steunen dan kun je dit eenvoudig aangeven. Je hebt na het inleveren van je oude telefoon de keuze uit de volgende goede doelen: Serious Request, Kindertelefoon, Team King, Wens en Stichting E.F.D.

 

Voor jou geen verzendkosten

Bij het opsturen van je oude telefoon hoef je geen verzendkosten te betalen. Ook indien je telefoon niet geschikt blijkt te zijn, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

 1. Sander

  Telefoon nu ruim een maand geleden opgestuurd, maar nog steeds geen geld ontvangen. Ze komen afspraken als binnen 14 dagen je geld en binnen 72 uur reacties op e-mails niet na.

  Sterker nog ze reageren helmaal nergens op!

  NIET DOEN DUS!

  • admin

   Ik heb ze afgelopen week ook van de homepage afgehaald, blijkbaar werden er geen verkopen meer gedaan. Er klopt iets niet bij Cash4Mobile, er zijn op het moment veel betere alternatieven die je kunt vinden op de homepage.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *