Mobiel inleveren bij Recycle Michael

Oude telefoon inleveren voor geld!

Mobiel inleveren bij Recycle Michael

RecycleMichael.nl is een Nederlandse website waar je online je elektronische producten kunt verkopen. Recycle Michael koopt deze producten voor een hoge prijs op. Behalve telefoons, neemt deze website ook andere apparaten zoals mp3-spelers, navigatieapparatuur, digitale camera’s, gameconsoles, laptops en tablets van je over. Ook zijn er extra diensten voor bedrijven. Deze diensten kunnen per e-mail of via het contactformulier op de website worden opgevraagd. Het kantoor is gevestigd in het zuiden des lands; in Den Bosch.

Bekijk je waarde bij Recyclemichael.nl

Hoe werkt het?

Via de website van Recycle Michael kies je allereerst wat voor telefoon je wilt verkopen. Vervolgens selecteer je het merk en het model. Je beantwoordt een aantal vragen over de staat waarin het product verkeerd. Op basis hiervan, wordt de prijs vastgesteld. Als je akkoord gaat, vul je je bankgegevens in. Op het IBAN rekeningnummer dat je opgeeft, zal het betreffende bedrag spoedig worden overgemaakt. Je vult je verdere gegevens in en bevestigt de verkoop. De verkoop is nu geregeld!

Verzending

Nu de verkoop geregeld is, moet je je telefoon opsturen naar Recycle Michael. In de bevestigingsmail die je na het regelen van je verkoop hebt gekregen, staat een begeleidings bon. Print deze uit, zet je handtekening op de daarvoor bestemde plek en voeg deze bon bij het apparaat dat je gaat verzenden. Pak het geheel goed in, zodat het onderweg geen beschadigingen oploopt. Daarna kun je je pakketje gratis en voor niets verzenden via Kiala. Je hebt nu voldaan aan alles en zult je geld snel tegemoet zien!

Hoge prijzen

Vergeleken met andere aanbieders, biedt Recycle Michael je een hoge prijs voor je gebruikte elektronische apparaten. De exacte hoogte van deze prijs hangt af van het apparaat dat je verkoopt en de staat waarin het verkeerd. Als het apparaat aan alle eisen voldoet, ontvang je het volledige bedrag dat je voor het apparaat ontvangen kunt. Zo niet, dan wordt er een gereduceerde prijs aangeboden.

Snelle uitbetaling

De uitbetaling vindt bij Recycle Michael al plaats binnen uiterlijk vijf dagen. In de praktijk is dit meestal al na één of twee dagen! Zo heb je dus snel het geld waar je recht op hebt.

Terugkoop garantie op je telefoon

Recycle Michael biedt je een terugkoop garantie. Dit houdt in dat je binnen twaalf maanden je mobiele telefoon kunt terugkopen voor dezelfde prijs als waarvoor je deze verkocht hebt, plus verzendkosten. Is je mobiel al doorverkocht, dan wordt je een soortgelijk toestel aangeboden.

Reviews

Recycle Michael krijgt uitstekende reviews van haar klanten. Zo weet je zeker dat er goed en betrouwbaar gewerkt wordt! Dat is wel zo fijn.

Recycle Michael betaalt dus snel uit, je verzendt je toestel gratis én je krijgt een hoge prijs!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *