Mobiel inleveren bij Geldvoorjegsm.nl

Oude telefoon inleveren voor geld!

Mobiel inleveren bij Geldvoorjegsm.nl

Geldvoorjegsm.nl is een in Rotterdam gevestigde website die sinds 2014 in de lucht is. Via deze website kun je de verkoop van je (oude) mobiele telefoon aan Geldvoorjegsm regelen. Dit is mogelijk voor alle merken telefoons! Ook heb je de optie om je telefoon in te ruilen tegen een andere telefoon.  Het motto van de website is ‘Krijg meer bij Geldvoorjegsm.nl!’.

Bekijk je waarde bij Geldvoorjegsm.nl

Hoe werkt het?

Je mobiele telefoon verkopen via Geldvoorjegsm.nl, werkt gemakkelijk. Eerst vul je op de website de merknaam en het type van je telefoon in. Als je deze vervolgens aanklikt, krijg je te zien wat de prijs is die voor je toestel geboden wordt. Er wordt zowel een prijs vermeld voor als je toestel nog goed werkt, als voor wanneer het toestel defect is. Vervolgens vul je je gegevens in en rond je de verkoop af. Een kind kan de was doen!

Als de telefoon die je wilt verkopen niet op de website staat, kun je een e-mail sturen. Binnen 24 uur ontvang je een reactie met de prijs die voor je toestel geboden wordt!

Verzending

Als de verkoop geregeld is, is het tijd om je toestel te verzenden. Je batterij moet hierbij inbegrepen zijn. Andere zaken, zoals de oplader en de verpakking. mag je meesturen, maar dit hoeft niet. Je simkaart dien je zelf te houden; stuur je deze mee, dan wordt deze gelijk vernietigd. Dit is namelijk vastgelegd in de wet van databescherming.

Hoogste vergoeding

Geldvoorjegsm.nl geeft de hoogste vergoeding van alle aanbieders voor je mobiele telefoon. Hierdoor krijg je altijd een meer dan eerlijke prijs voor je toestel!

Prijsgarantie

Om er zeker van te bijven dat Geldvoorjegsm.nl je de hoogste vergoeding geeft, biedt de website tevens een hoogste prijsgarantie tot veertien dagen na verkoop van je toestel. Zo weet je zéker dat je altijd op het juiste adres bent!

Niet tevreden?

Als je om wat voor reden dan ook tóch niet tevreden bent, dan wordt je toestel gratis teruggestuurd. Zo loop je geen risico!

Klantenservice

Geldvoorjegsm.nl heeft een goede, betrouwbare klantenservice. Zij zullen je zo snel mogelijk van dienst zijn. Ook kun je live chatten met een van de medewerkers, sneller antwoord krijg je niet!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *