Oude telefoon inleveren bij Envirofone, snel en betrouwbaar!

Oude telefoon inleveren voor geld!

Je oude telefoon inleveren voor geld bij Envirofone

Bij Envirofone kun je makkelijk en snel je oude telefoon inleveren. Dit bedrijf bestaat al sinds 2005 en is sindsdien een betrouwbare website voor het inleveren van oude telefoons. Het bedrijf is begonnen op de Engelse markt maar heeft nu de laatste jaren ook de Nederlandse markt veroverd. Inmiddels heeft Envirofone al 2 miljoen tevreden klanten geholpen om geld te krijgen voor hun mobiele telefoons.

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor Envirofone? Er zijn een aantal voordelen:

 

Er is een prijsbelofte!

Het belangrijkste aspect voor het inleveren van je oude telefoon is wel de prijsbelofte. Envirofone betaald altijd de beloofde prijs die op de website vermeldt is. Je bent bij Envirofone altijd zeker dat je je geld ook daadwerkelijk krijgt. Indien de oude telefoon niet helemaal in orde blijkt te zijn stuurt Envirofone zelfs de telefoon volledig kosteloos terug. Er zitten eigenlijk geen riscio’s verbonden bij het inleveren van je oude telefoon.

 

Snelle Betalingen voor je oude telefoon

Waar Envirofone ook op uitblinkt is het snel uitbetalen. Er wordt aangegeven dat na het testen van je oude telefoon je het geld op rekening kunt verwachten. Verwacht wordt dat wanneer de telefoon getest is er binnen 5 werkdagen een vergoeding is uitbetaald. Hierbij kun je zelf de keuze maken voor betaling via bankoverschijving of Paypal.

 

Er zijn maar liefst 2 miljoen tevreden klanten

Wat Envirofone zo betrouwbaar maakt is dat ze maarliefst 2 miljoen tevreden klanten hebben.  Er zullen zeker ontevreden klanten tussen zitten, maar als we kijken naar de website Trust Pilot dan zijn er bijna alleen maar positieve reacties. Envirofone behaald zelf een score van 9.2/10 welke zeer hoog is.

 

Inleveren van defecte oude telefoons voor geld

Het is ook mogelijk bij Envirofone om je defecte oude telefoons op te sturen. Alleen zit hier jammer genoeg geen prijsbelofte aan vast. Ze kunnen natuurlijk nooit van tevoren weten wat er precies defect is aan de telefoon. Daarom testen ze iedere defecte telefoon zodat er per oude telefoon een mooie prijs wordt gemaakt. Indien je niet tevreden bent met de prijs kun je de telefoon kosteloos laten terugsturen.

 

Kosteloos je oude telefoon inleveren

Indien je je oude toestel hebt aangemeld bij Endivorefone, wordt er een portovrije envelop verstuurd naar jouw adres. Hierin verpak je je oude telefoon en vervolgens stuur je de envelop kosteloos retour.

 

Help het milieu en de ontwikkelingslanden een handje!

Bij Envirofone weet je zeker dat je het milieu een handje helpt. 98% van de mobiele telefoons worden hergebruikt. De meeste oude mobiele telefoons worden van tevoren opgeknapt, waarna ze vervolgens verkocht worden aan de ontwikkelingslanden. Deze ontwikkelingslanden kunnen de oude telefoons goed gebruiken want zo kunnen inwoners ook snel en makkelijk met elkaar communiceren.
De overige niet gebruikte telefoons worden opgestuurd naar een recyclingbedrijf in het Verenigd Koninkrijk. Daar zullen ze alle waardevolle metalen en onderdelen uit halen.

One Comment

Join the conversation and post a comment.

  1. patricia delil

    wat is de maximale prijs voor mijn blackberry bold 9700.
    Geen beschadigingen, wel gebruiksspoortjes met mapje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *