Bij Techreturns je oude mobiel inleveren voor geld!

Oude telefoon inleveren voor geld!

Bij Techreturns je telefoon inleveren

Techreturns is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam. Het bedrijf bestaat sinds 2009 en sindsdien hebben al meer dan 200.000 mensen en bedrijven gebruik gemaakt van hun service. Bij Techreturns kun je niet alleen je oude mobiele telefoon inleveren, maar ook MP3 spelers en Tablets. Techreturns is één van de grootste en meest betrouwbare bedrijven op de Nederlandse en Belgische markt, die zich bezighoudt met het recyclen van oude mobiele telefoons.

Verkoop jouw telefoon aan Techreturns
Bij Techreturns verkoop je gemakkelijk en snel jouw oude mobiele telefoon. Je kunt maar liefst 800 modellen bij hen inleveren! Kies jouw model en voeg hem toe aan je winkelwagen. Geef aan in welke staat de telefoon is en zie direct welke prijs je ervoor krijgt.

Goed werkend toestel
Je kunt jouw oude mobiel inleveren als hij nog goed werkt of als hij een defect heeft. Je telefoon moet aan bepaalde voorwaarden voldoen om hem als ‘goed werkend’ in te kunnen leveren. Die voorwaarden krijg je te zien wanneer je jouw model hebt geselecteerd. Techreturns verkoopt goed werkende toestellen door aan landen in Afrika en Azië, maar ook in Europa. Zo krijgt jouw oude telefoon nog een tweede kans.

Defecte telefoon
Techreturns biedt hoge vergoedingen voor niet werkende telefoons. Aan het inleveren van een defect toestel worden wel bepaalde voorwaarden gesteld. Telefoons met bijvoorbeeld waterschade worden niet aangenomen. Jouw defecte toestel wordt indien mogelijk gerepareerd en hergebruikt. Mocht het toestel niet hergebruikt kunnen worden, dan wordt deze gerecycled.

Gratis verzending
Je kunt jouw oude mobiele telefoon op drie verschillende manieren naar Techreturns versturen. In alle gevallen is het verzenden gratis.

Super snelle betaling
Zodra Techreturns jouw oude mobiele telefoon heeft ontvangen, controleren zij de werking van het toestel. Diezelfde dag zijn zij klaar met het testen van de telefoon, waardoor je binnen 48 uur het bedrag op je rekening gestort krijgt!

2 Comments

Join the conversation and post a comment.

  1. Agnes Alfrink

    Graag het adres waar ik de telefoons naar toe kan sturen.

  2. Joop Beckmann

    Wat levert bij inleveren ( onbeschadigd allebei ) mobiele telefoon
    merk: siemens A65 en Siemens M 50 ( geen opladers aanwezig) op.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *